Menu
Culinair / Nachtje weg / Zuid-Holland

Culinair nachtje weg in Zuid-Holland

Culinair nachtje weg in Zuid-Holland

Genieten van een culinair nachtje weg in Zuid-Holland? Dan is dit dinerarrangement zeker iets voor u. Kom samen met uw geliefde genieten of gewoon culinair op stap met vriendinnen. Daarnaast kunt u hier heerlijk heerlijk bijkletsen en genieten van onze ontspannende faciliteiten. Je hoeft het hotel niet meer uit! Ook staat er ’s avonds een gastronomisch 3-gangen menu voor jullie klaar om van te smikkelen. De volgende ochtend schijft u aan voor een Live cooking champagne ontbijtbuffet!

5-sterren Hotel

Huize Zuidhoorn is in 2011 verbouwd tot een exclusief 5-sterren hotel. De klassieke grandeur van het pand is gecompleteerd met 35 moderne kamers en suites waarin het u aan werkelijk niets ontbreekt. Alle kamers en suites zijn ingericht door topdesigner Nijboer. Moderne stijl en creativiteit zijn geuit in de traditie en authenticiteit van de Nederlandse elementen. In ieder kamer komt een schilderij van de Haagse school terug, zoals bijvoorbeeld de Mesdag. Dit is een ideale locatie om te genieten van een culinair nachtje weg in Zuid-Holland!

CitySpa

Rust en ontspanning staan bij Cityspa centraal. Zowel hotelgasten als externe gasten zijn van harte welkom om bij ons tot rust te komen, zich optimaal te ontspannen en te genieten van de vele faciliteiten en behandelingsmogelijkheden die wij bieden.

Wij beschikken over een zwembad met whirlpool, Finse sauna’s, infrarood warmtecabines, een Turks stoombad, een hot-tub en een coolbath. Daarnaast kunt u diverse behandelingen boeken. Maak een keuze uit bijvoorbeeld een hamam scrubzeepmassage, diverse lichaamsbehandelingen en huid verbeterende gezichtsbehandelingen.

Geniet samen met een Culinair nachtje weg in Zuid-Holland in dit luxe 5-sterren hotel!