Menu
Dagje Uit / Zuid-Holland

Stadswandeling en Rondvaart door Leiden

Stadswandeling en Rondvaart door Leiden

Wij hebben voor u een ware ontdekkingstocht ontwikkeld. Onder leiding van een verhalenverteller wisselt u het varen en wandelen af. Daarnaast komt u langs vele bezienswaardigheden die de stad Leiden rijk is. Kortom. een heerlijk dagje uit met een stadswandeling en rondvaart door Leiden!

Leer de stad kennen op een bijzondere manier, namelijk te voet en te water!

Ontdek de leuke stad Leiden

Leiden is zonder overdrijven één van de mooiste steden van Nederland. Met haar mooie grachten en oude stadskern heeft deze historische stad veel te bieden. Wij hebben voor u een ware ontdekkingstocht ontwikkeld. Onder leiding van een verhalenverteller wisselt u het varen en wandelen af en komt u langs vele bezienswaardigheden die de stad Leiden rijk is. De geboortestad van Rembrandt met haar 35 hofjes, de Burcht, de Pieterskerk, de Waag, het Galgewater en het Rapenburg met haar statige herenhuizen. Kortom, Leiden zal u geen moment vervelen.

Stadswandeling en rondvaart in Leiden

Tijdens deze 2,5 uur durende vaar- en wandeltocht vertelt onze verhalenverteller u kleurrijke verhalen over de fascinerende geschiedenis van deze stad. Dus er is genoeg te beleven!

Te voet en te water Leiden ontdekken met dit heerlijke dagje uit!

Zoekt u nog meer tips voor een dagje uit?