Menu
Familie uitjes / Zuid-Holland

Toeren met een Twizy! Juist nu een super leuk gezinsuitje

Gezinsuitje in een Twizy

Juist nu in deze rare tijden zijn we op zoek naar een beetje ontspanning en dat kan! Voor een gezin met kinderen tot 4 personen hebben we nu een super leuk Corona Proof uitje. Ontdek samen met de kids de hotspots van Zuid-Holland en verken de prachtige bloemenvelden, authentieke molens en lange zandstranden in een Renault Twizy. De audiogids deelt onderweg leuke feitjes over de omgeving en bezienswaardigheden, zo is het ook nog eens leerzaam voor de kinderen. Voor de kleinste onder ons hebben we tijdens de route een leuke puzzeltocht en voor tieners een uitdagende WhatsApp Challenge.

Laat u leiden via de GPS

Alle Twizy’s hebben een GPS met gedetailleerde kaarten aan boord. Geen reden voor paniek of ruzie met uw partner, jullie zullen niet verdwalen. Met de speciale GPS tours ontdek je het mooie en oer-Hollandse landschap. Jullie kunnen kiezen uit de duin- en strand tour of uit de polder en windmolen tour. Ervaar juist in deze tijd het gevoel van vrijheid.

Crossy met een Twizzy op een veilige manier

Ook aan het milieu wordt gedacht. De Twizy rijdt geruisloos en is 100% elektrisch. Voor een avontuurlijke en leerzame dag met het gezin waarbij de 1,5 meter afstand nagekomen wordt, ben je hier helemaal aan het juiste adres!

Willen jullie nou ook dit leuke en stoere gezinsuitje ervaren met de kids? Boek vandaag nog en ga erop uit!