Menu
Aan de kust / Scheveningen / Strand / Weekendje weg / Zuid-Holland

Weekendje weg Scheveningen

Wilt u er samen met uw partner, het gezin of met een vriendin er even lekker tussenuit aan de Hollandse Kust? Kom dan genieten van een heerlijk weekendje weg in Scheveningen en verblijf op slechts enkele meters van het mooie strand. 

Genieten aan het strand van Scheveningen

Scheveningen is de mooiste stad aan de kust. Een badplaats met allure. Wie aan Scheveningen denkt, denkt aan het Kurhaus, Circustheater en natuurlijk aan het lange brede zandstrand. Daarnaast biedt het ook nog een casino en een heerlijke boulevard met een prachtig overdekt winkelcentrum. Het strand in Scheveningen wordt goed schoongehouden en het zeewater is van uitstekende kwaliteit. Perfect voor een dagje zon, zee en strand dus! Bent u nog nooit op het Scheveningse strand geweest? Waar wacht u nog op?

TOP 3 Weekendje weg in Scheveningen

3-daags Fietsarrangement vanuit uw strandhotel in Scheveningen
Vanuit dit strandhotel in Scheveningen lopen er talloze mooie fietsroutes om zo de prachtige omgeving te gaan ontdekken. Dus zet uw voeten op de pedalen en ga er lekker op uit in de buitenlucht. En nog beter: de fietshuur is inbegrepen! Na een heerlijke dag fietsen langs de kust rust u lekker uit in uw hotelkamer en de volgende dag staat er een uitgebreid ontbijt voor u klaar om de dag weer goed te beginnen.

Geniet van een heerlijk weekendje weg in een Luxe 4-sterren hotel in Scheveningen
Laat u tijdens een weekendje weg in Scheveningen verwennen met een heerlijk 4-gangen à la carte diner en bijbehorend wijnarrangement en geniet de volgende dag van een culinair 5-gangen à la carte diner met aansluitend een koffie met likeurtje. U overnacht in een comfortabele en luxe hotelkamer in een hotel op loopafstand van het strand.

Familie arrangement met nachtje in Scheveningen en bezoek aan Madurodam of Louwmanmuseum
Het gemoedelijke familiehotel ligt in van de populairste badplaatsen van Nederland en op loopafstand van het strand. Op het strand kunt u heerlijk met de gehele familie uitwaaien. Altijd al eens Nederland in het klein willen bewonderen, breng een bezoek aan Madurodam. Bent u een autoliefhebber, bewonder de automobielen in het Louwmanmuseum.

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor een weekendje weg in Scheveningen? Bekijk dan Scheveningen.tips !